מועדי הבחינות המיוחדות

קורסים עם נבחני השנה יוגשו באמצעות בקשה באינ-בר במהלך השנה ולא יאוחר מחודש לפני מועד הבחינה.
הגשת עבודות בתואר ראשון -  בקרוב יופיע כבקשה באינ-בר. עד אז יש להגיש באמצעות טופס
בחינות מיוחדות, אם יאושרו, יתקיימו במועדים האלה:
עם הבחינות הרגילות בקורסים של השנה העוקבת

• בקורסים שאינם ניתנים בשנה השוטפת ייקבע מועד מיוחד.
  • בקורסים המהווים תנאי מעבר משנה לשנה, תיבדק האפשרות לקיים מועד מיוחד מוקדם (מועד ג') אחרי מועדים א' ו-ב', לקראת שנת הלימודים הקרובה
  • סטודנט ששירת במילואים - משרתי מילואים לשכת דקן הסטודנטים.
  • היעדרות בשל אירוע מזכה (טיפולי פוריות, שמירת היריון וכד')-  הורות ומגדר לשכת דקן הסטודנטים.
  • בקורסים סמסטריאליים הניתנים במתכונת זהה בשני הסמסטרים, מועד ב' של סמסטר א' ניתן יחד
  • עם מועד א' של סמסטר ב'.
  • תאריכי הבחינות של המועדים המיוחדים בכל הקורסים הניתנים במחלקה לכלכלה, כולל קורסי מעבר משנה לשנה, יהיו באותם התאריכים שבהן מתקיימות הבחינות הרגילות.
  • סטודנט אשר אושרה לו בחינה במועד עוקב/מיוחד לפנים משורת הדין, אף שסיבות היעדרותו מהבחינות אינן נכללות בסיבות שנקבעו כמוצדקות*, יהיה חייב בתשלום דמי בחינה (נכון לשנה"ל תשפ"ב התעריך הינו 85 ש"ח)** בשיעור ובתנאים שיקבעו מוסדות האוניברסיטה. אישורים מסוג זה יוגבלו למקסימום של 5 קורסים, ויינתנו אך ורק בשנה"ל העוקבת ללימודים באותם הקורסים, לפי שיקול דעת של מדור הסטטוס.

**חיוב זה איננו בטל ואיננו נזקף לטובת בקשה אחרת בשום מקרה, גם אם המבקש איננו נבחן בסופו של דבר במועד שאושר לו. חיוב בדמי בחינה וחיובים נגררים (10% שכ"ל וכל המתחייב) בהתאם לתקנון שכר לימוד האוניברסיטאי

הבהרה: סטודנט אשר אושרה לו בחינה במועד עוקב / מיוחד לפנים משורת הדין, אף שסיבות היעדרותו מהבחינות אינן נכללות בסיבות שנקבעו כמוצדקות, לא יהיה זכאי אוטומטית למועד בחינה מיוחד אף אם נעדר מהמועד העוקב/ המיוחד שאושר לו כאמור מסיבה שנקבעה כמוצדקת.