הודעות כלליות

סטודנטיות וסטודנטים יקרים,

1. חופשה מרוכזת של העובדים המנהליים
בתאריכים 27 באוגוסט ועד 1 בספטמבר 2023, ייצאו כל העובדים המנהליים של האוניברסיטה לחופשה מרוכזת.
חוזרים לשגרה ביום ראשון 3 בספטמבר 2023.

במהלך החופשה:
- הספריות יהיו סגורות
- שירות ההיסעים (שאטל), לא יופעל
- המסעדות, הקפיטריות ועמדות הקפה, יהיו סגורות, למעט מסעדת רוזמרין וקרנף (ראו שעות פעילות).
- פעילות שערי הכניסה להולכי רגל - ראו כאן
- המכולת בבניין 107 תהיה סגורה

2. שיפור ציון במועד ב' סמסטר ב' תשפ"ג
מצורף כל המידע בנושא שיפור ציון במועד ב'.

3. תואר ראשון ושני בכלכלה ב-4 שנים בלבד
אם אתם סטודנטים לתואר ראשון בבר-אילן, תוכלו להתחיל קורסים בכלכלה לקראת תואר שני בכלכלה, במקביל לימודי התואר הראשון שלכם. למידע המלא

4. קורס מתורגמנות קהילתית
מדברים רוסית? אמהרית? ערבית? צרפתית?
קורס מתורגמנות קהילתית  הוא קורס כללי חווייתי המשלב הרצאה ועזרה לקהילה בתרגום בין נותני שירות לפונים. בואו לתרום ולהשפיע, ולקבל 4 נ"ז בחובות קורס כללי.
לפרטים ולתיאום ראיון קבלה: kehilati2024@gmail.com

5. תוכנית אלול של המדרשה, בר- אילן
המדרשה מזמינה אתכן ל- 11 ימים של לימוד, שיח וניגון לפתיחת הלב לקראת הימים הנוראים. מתחילות אי"ה בי"ז באלול, 3 בספטמבר 2023, וניתן להשתלב בכל היקף.
למידע המלא (כולל תוכנית תושב"ע ממולגת למתקדמות). להרשמה

6. דרושים בתחום הדיגיטל – כאן באוניברסיטה
למדור נכסים דיגיטליים דרושים סטודנט או סטודנטית שמתעניינים בעולמות הדיגיטל, הרשתות החברתיות והשיווק.
הצטרפו אלינו ותעלו על המסלול לקריירה בתחום המרתק והדינמי של הדיגיטל. לפרטים נוספים ולהגשת מועמדות

בברכה
אגף מנהל ודקן הסטודנטים