הבחינות ומועדיהן

1. כל סטודנט זכאי להבחן בשני מועדים בקורס שבו מתקיימת בחינה, בשנה שבה נלמד הקורס, במועדים שנקבעו על ידי האוניברסיטה.
2. על כל סטודנט לגשת במועד א' לבחינות ב- 75% לפחות מהקורסים שלמד באותה השנה, מתוך תכנית לימודים מלאה ולכל הקורסים מתוך תכנית חלקית.
3. סטודנט שקיבל ציון שאינו עובר במחלקה, או ציון שאינו מניח את דעתו במועד א', רשאי לגשת אוטומטית (מבלי להזדקק לאישור מדור הסטטוס) לבחינה חוזרת במועד ב' של הקורס באותה שנה. עליו להירשם באמצעות האינטרנט וכפוף להנחיות מדור הבחינות. בכל מקרה של בחינה חוזרת הציון האחרון הוא הקובע.
4. סטודנט שנכשל במועד א' ובמועד ב', או שנעדר בשני המועדים ללא הצדקה* או שנכשל או שקיבל ציון שאינו מניח את דעתו באחד מהם ונעדר מן השני ללא הצדקה, לא יהיה זכאי לבחינה נוספת. הוא יוכל להירשם לאותו קורס שנית ולהיבחן בו ככל סטודנט אחר. בכל מקרה לא יוכל סטודנט ללמוד באותו קורס יותר מפעמיים ולהיבחן בו יותר מארבע פעמים, (בסך הכול שתי בחינות לכל פעם שלמד את הקורס).

הסטודנטים שלהלן יהיו רשאים לבקש אישור להיבחן במועדים מיוחדים:
סטודנט שנעדר ממועד א' ו/או ממועד ב' מסיבות מוצדקות כמפורט להלן:

א.חפיפה חלקית או מלאה במועדיהן של שתי בחינות
ב. שירות מילואים - ראה תקנון
ג. מחלה ממושכת, אשפוז בבי"ח, שמירת היריון, לידה וכד
ד. כל סיבה אחרת שוועדת הסטטוס תחליט שהיא מוצדקת (כגון: נישואין וכדומה)
ה. זכאים למועד מיוחד: תלמיד אשר נמצא באבל - קרוב משפחה שלו מדרגה ראשונה (הורה, אח/אחות, בעל/אישה, בן/בת ) נפטר חו"ח, ומועד הפטירה התרחש ביום הבחינה או במהלך השבועיים שקדמו ליום הבחינה או במהלך ימי השבעה".
סטודנט אשר השלים את לימודיו לקראת התואר הראשון, פרט לקורס אחד או שניים המהווה/ים דרישה אחרונה לקבלת התואר ועומד בתנאים הבאים:
1. למד את הקורס/ים שבו/ שבהם הוא מבקש להבחן במועד מיוחד, בשנה האקדמית החולפת.
2. נעדר מהבחינה/ות מסיבות מוצדקות.
3. לא התקיים מועד נוסף באותו הקורס, או בקורס מקביל במהלך הסמסטר העוקב