הנחיות להזמנת אישורים באמצעות האינ-בר

הנחיות להזמנת אישורים מהאוניברסיטה דרך אתר האינבר

אם ברצונך להזמין אישור כלשהו מהאוניברסיטה, עליך להתחבר למערכת האינ-בר מידע אישי לסטודנט

בכניסה דרך סמארטפון יש לסובב את המסך לרוחב לצפייה בכל האתר

יש להקיש בצד ימין על פניות מנהליות > הגשת בקשה > ולבחור בקטגוריה הרצויה

להלן דוגמאות נפוצות:

• גליון ציונים: יש לבחור קטגוריית דוחות לימודים ואישורים לתואר->דו"ח לימודים 2008 ואילך חתום בחתימה מאובטחת לכל התארים -> הזמנה.
  • אישור זכאות לתואר (לבוגרים שקיבלו בעבר זכאות), יש לבחור קטגוריית דוחות ולימודים לבוגרים-> אישור חוזר לזכאות לתואר ( לבוגרים שקבלו תעודה ) -> הזמנה.
  • אישור לימודים על השנים בהן היית סטודנט/ית באוניברסיטה בעבר, יש לבחור דוחות ולימודים לבוגרים -> אישור שנות לימוד ( עבור שנים קודמות ) - הזמנה.
  • אישורים מתורגמים לאנגלית (רק אישורים שכבר זמינים בעברית עבורך): יש לבחור קטגוריית תרגום אישורים -> לבחור את האישור הרצוי

כאשר מבצעים הזמנה, האישור ישלח כברירת מחדל בדואר ישראל לכתובת הרשומה במערכות האוניברסיטה וכפי שמופיע ב'פרטים שלי' באינ-בר. אם ברצונך לקבל את ההזמנה באיסוף עצמי או בדוא"ל, יש לציין זאת בהערות.

במקרה של איסוף עצמי, נציגי מוקד שמ"ע יודיעו לך כשהאישור מוכן. האישור ימתין לך במדור שמ"ע למשך שבועיים, לאחר מכן הוא ישלח בדואר. שעות פעילות ומיקום המרכז לשירות וגיוס